Celebrul fotomodel a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată la 40 de ani. Anunțul a fost făcut pe Instagram, unde a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă.

„Familia noastră se mărește și burta mea, de asemenea. Mă smt atât de recunoscătorare pentru că Universul ne-a binecuvântat atât de repede cu un dar divin”, a scris Petra.

Petra Nemcova este însărcinată pentru prima dată la 40 de ani! Imagini cu burtica de gravidăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ea a menționat că pozele au fost realizare de Larretche, care „deja este cel mai bun tătic”. Mai mult, celebra blondă a dezvăluit și sexul bebelușului, precizând că vor avea avea un băiețel.

Petrea Nemcova a dezvăluit pe 2 august că ea și Larretche s-au căsătoritîntr-o ceremonie privată în Arizona.

Petra Nemcova este una dintre cele mai cunoscute cehoaice și are un destin incredibil. Petra Nemcova este fiica unui mason si a unei profesoare, la 16 ani a intrat in industria modellingului si a devenit in scurt timp una dintre cele mai renumite frumuseti ale Europei de Est.

Ea nu credea că va putea să mai devină vreodată mamă după trauma trăită în 2004. Celebrul fotomodel se afla într-o vacanță exotică în Thailanda împreună cu logodnicul ei, unde au fost surprinși de un tsunami devastator. Ea și-a rupt pelvisul, a avut si cateva coaste fracturate si a reusit sa supravietuiasca, stand cocotata in varful unui palmier timp de 8 ore pana ce a fost salvata de echipajele de interventie.

Logodnicul sau a fost dat disparut, insa cateva luni mai tarziu, trupul sau a fost descoperit pe o plaja thailandeza. Intoarsa acasa insa, Petra Nemcova si-a revenit fizic si psihic, s-a implicat in activitati umanitare.

 

Citește și: