Peter Andre este vedetă în Marea Britanie și nu numai, însă, întâi de toate, este și tată pentru patru copii. Zilele trecute, acesta a mers la cumpărături într-un supermarket aproape de casă, dar a crezut că este într-un film prost.

S-a dus întâi la raionul de fructe și legume, cu gândul de a le pregăti copiilor o masă sănătoasă, nutritivă. Surpriză, însă: rafturile erau goale.

Văzuse la televizor că magazinele s-au golit, dar și-a spus, ca mai toată lumea, că nu poate fi așa peste tot și că marfa s-a întors pe rafturi. Însă realitatea l-a îngrozit.

Peter Andre nu a avut de unde sa le cumpere copiilor de mancareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu a găsit absolut nimic din alimentele de bază. Ba chiar făcea și glume cu copiii săi: ”Vrei pâine cu mai multe feluri de semințe ori albă?”.

A renunțat imediat la ideea de a le oferi celor 4 copii o cină sănătoasă. În final, în sacoșa sa de cumpărături s-au aflat doar batoane de ciocolată, birscuiți și cereale cu ciocolată.

Cântărețul de 47 de ani, cunoscut pentru hituri ca ”Mysterious girl”, este tată pentru Junior, de 14 ani, Princess, de 12 ani, ambii cu fosta soție, Katie Price, și pentru Amelia, de 6 ani, și Theo, de 3 ani, cu actuala soție, Emily.

Emily este medic, așa că familia nu e la adăpost de temutul coronavirus.

Vezi și Și ei sunt tot oameni: Un actor de Oscar, prins de furia cumpărăturilor, în plină pandemie de coronavirus!

Citește și: