Arestarea liderului trupei The Libertines (care si-a iubit în trecut cu Kate Moss, dar și cu Amy Winehouse) a avut loc la 24 de ore după ce fusese eliberat din custodia poliţiei.

Conform presei locale, el a fost văzut duminică lovind un adolescent în districtul Saint-German-des-Pres.

Avocatul lui Doherty, Arash Derambarsh, a spus că muzicianul a mers acasă şi a luat somnifere, sâmbătă, apoi a ieşit în oraş în pijamale, pentru a sărbători eliberarea din arest.

„Pete a vrut să iasă şi să sărbătorească eliberarea la un bar din apropiere. A băut şi oamenii l-au făcut să bea”, a mai spus avocatul.

Lucrurile au deviat când el a început o dispută cu un tânăr în vârstă de 19 ani, care ar fi făcut plângere la poliţie, susţinând că a fost rănit.

Cântăreţul în vârstă de 40 de ani a avut de mai multe ori probleme cu legea din cauza consumului de alcool şi droguri. Anul acesta, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru şase luni, după ce a fost prins conducând cu viteză excesivă.

Grupul Libertines, recent reunit, se pregăteşte pentru un turneu în Europa, care este programat să înceapă pe 17 noiembrie la Luxemburg. Trupa nu a transmis încă dacă arestarea lui Doherty va afecta programul concertelor.

Vezi și Un cântăreț american celebru a fost arestat la Paris. Nu s-a putut abține și și-a cumpărat droguri

Citește și: