Oana Roman, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Vica Blochina sunt câțiva dintre cei care veniți să-i aducă un ultim omagiu lui Răzvan Ciobanu, mort în a doua zi de Paște, într-un accident cumplit de mașină.

La cimitirul Progresul din Capitală a venit și Iulia Albu, îmbrăcată complet în negru și purtând o pălărie. Așa cum era de așteptat, a atras toate privirile.

Designerul Adina Buzatu a anunțat pe Facebook că nu va veni să-și ia rămas bun, pentru că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost transformată într-un circ.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun şi talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potenţat de interpretări, supoziţii, ipoteze, declaraţii, păreri mai mult sau mai puţin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în nefiinţă şi să înteţească durerea celor care l-au iubit”, a scris pe Facebook Adina Buzatu.

A venit însă fostul iubit al designerului, Marius, vizibil îndurerat și încă în stare de șoc. De altfel, a fost nevoie ca o persoană să-l sprijine la intrarea în biserică, el fiind slăbit de atâta durere.

Îngropat lângă bunicul său

Răzvan Ciobanu va fi îngropat în locul de veci al familiei. Părinții săi, Elena și Nicolae, nu au crezut niciodată că ei vor fi cei care-și vor îngropa copilul. Designerul va odihni lângă bunicul său, decedat în 1996.

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident de mașină care a avut loc în localitatea constănțeană Săcele. Autoturismul nu-i aparținea și în el nu se mai afla nimeni în momentul producerii accidentului. Răzvan Ciobanu, care petrecuse cu o noapte înainte și se îndrepta spre București, nu purta centură de siguranță.

Necropsia a arătat că designerul consumase substanțe interzise.

Vezi și Era sau nu singur Răzvan Ciobanu în autoturismul în care a murit?

Citește și: