Potrivit playtech.ro, Pepe vrea despăgubiri de 100.000 de euro de această dată și chiar este dispus să își expună cazul în fața unui tribunal țigănesc.

Raluca ar fi petrecut o vacanță la munte alături de un bărbat cu origini arabe, ceea ce l-a enervat la culme pe artist. Potrivit sursei nu se cunoaște deocamdată dacă suma solicitată de Pepe va fi cerută amantului sau fostei sale soții. Totuși, conform acelorași surse, Raluca infirmă faptul că ar avea un iubit și consideră ideea unei judecăți în fața staborului drept nepotrivită.

„Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, susține Raluca Pastramă, citată de playtech.ro.

Care sunt regulile după care ar putea fi judecată Raluca

În cazul în care cei doi foști soți ajung să își caute dreptatea în fața unui tribunal țigănesc, pedepsele pe care le-ar putea primi sunt sume în bani, pe care câștigătorii le primesc drept despăgubire. Totuși, legile staborului sunt diferite de cele ale unui tribunal obișnuit. Potrivit sursei citate anterior, în anumite situații de adulter, țiganii recurg inclusiv la pedepse fizice, potrivit playtech.ro.

Cu ceva vreme în urmă un ţigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înşelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi.

Pe de altă parte, comunitățile de rromi se ghidează după reguli stricte și clare, ce se bazează pe legile de bază ale staborului. Cei care ajung să fie judecați în fața divanului țigănesc nu se pot abate de la reguli precum cele zece porunci creștine: să nu omori, să nu loveşti, să nu furi, să nu iei nevasta altuia, să nu minţi, să nu calomniezi, să nu juri strâmb, să respecţi semenii, să respecţi decizia judecătorului.

Deși s-a scris că Ion Pastramă ar fi în spatele divorțului dintre Pepe și raluca, se pare că lucrurile stau altfel, iar acesta chiar ar fi încercat să-i împace. El a fost cel care a încurajat-o pe Raluca să se împace cu Pepe. Raluca Pastramă a evitat să vorbească despre divorț, dar a rupt tăcerea și a dat prima declarație, luându-i apărarea tatălui ei.

”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă pentru impact.ro.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană.

Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.

Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au mai declarat apropiații celor doi soți, conform sursei citate.

Citește și:

Gestul făcut de fiul lui Ștefan Bănică Jr de ziua Violetei. Ce relație există, de fapt, între cei doi?

Gina Pistol, apariție de senzație la Chefi de cuțite. Nici nu zici că e gravidă. I-a lăsat până și pe jurați cu gura căscată