Afacerea constă într-un salon de înfrumusețare pe care artistul îl deține în buricul Capitalei. Artistul are un spațiu complet utilat și mobilat, cu locuri delimitate special pentru coafor, cosmetică, make-up, barbershop și servicii de manichiură-pedichiură. Ărețul cerut pentru tot: 530.000 de euro.

Cântărețul a dezvăluit că multe persoane i-au promis că îi vor cumpăra, sau, cel puțin, îi vor închiria spațiul, însă totul a rămas la nivel de promisiuni.

„Nu l-am vândut încă… dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima! Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Pepe a povestit cum salonul a fost închiriat timp de nouă luni, perioadă în care totul a funcționat ca uns. Însă pandemia de coronavirus a stricat planurile tuturor, astfel că acum este nevoit ori să îl închidă, ori să în închirieze, ori să se scape de tot de el, vânzându-l.

„Este o afacere pe care îmi doresc să o vând. Dacă nu o vând, am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez.

Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani, nu pierd nimic”, a mai spus el.

Pepe renunță, astfel, la una dintre afacerile sale avute în timpul mariajului cu Raluca Pastramă. Bruneta nu a rămas deloc de izbeliște după partaj, ba din contră. Pepe a fost chiar foarte darnic, astfel că pe numele mamei fetițelor sale a rămas grădinița construită în Capitală, în valoare de aproximativ 380.000 de euro, dar și mai multe alte bunuri și bijuterii ce totalizează 100.000 de euro.

Vezi și Pepe rupe tăcerea după divorț. Totul despre certuri și bătăi. Până la urmă a lovit-o sau nu pe Raluca?

Citește și:

De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”

Edward Sanda a dezvăluit când și unde își va uni destinul cu Cleopatra Stratan