Pepe (43 de ani) iubește așa cum cântă: cu patos. Solistul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Yasmine Ody, femeia cu care și-a refăcut viața după divorțul de Raluca Pastramă. Yasmine nu numai că i-a dăruit un băiețel, visul cel mare al lui Pepe, dar l-a făcut să creadă, din nou, în căsătorie.

Zilele acestea, Pepe și Yasmine se bucură de o vacanță romantică la Istanbul, fiind cazați la un hotel de cinci stele, situat la doar 150 de metri de Piața Taksim și unde cazarea pe noapte costă 1500 de lei. Cei doi se plimbă toată ziua pe Bosfor, se răsfață cu delicatese locale și testează luxul și eleganța, din abundență.

baiat-pepeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Zilele trecute, înainte să plece în vacanță, Pepe și Yasmine au avut și acasă motive de sărbătoare. Fiica cea mică a lui Pepe, Rosa Alexandra, și-a sărbătorit onomastica de Florii, dar și ziua de naștere. Micuța a împlinit 8 ani și a avut parte de o mare petrecere. În ziua aniversării, tatăl ei a surprins-o în timp ce cânta la pian alături de fratele ei, Pepe jr, moment care a fost înregistrat și apoi publicat pe rețelele sociale.

Pepe junior este diamantul familiei, este frumos și haios, iar surorile mai mari îl adoră. Iar Pepe în filmează continuu și se mândrește cu băiatul lui în social media.

Iar în luna martie, întreaga familie s-a strâns acasă la Ion Talent, tatăl lui Pepe, pentru că acesta și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu nepotul în brațe, cu nepoatele lângă el, cu nora, băiatul și soția alături, Ion Talent Pascu a fost un bunic fericit, iar imaginea din galeria de mai jos nu mai are nevoie de explicații.

Pepe și soția lui, Yasmine Ody, cununie secretă

După nici doi ani de relație, Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie 2022, i-a unit și mai mult. Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu frumos, iar tânăra, de profesie make-up artist, a fost îndrăgită imediat de fiicele lui Pepe din căsnicia cu Raluca Pastramă. De altfel, ei se cunosc din 2017, de când Yasmine l-a machiat pe Pepe la filmările unui videoclip.

Solistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011. Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, și-a refăcut viața sentimentală cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (29 de ani), care are mai multe afaceri în România. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2022 și au și un copil, o fetiță.

Citește și: Pepe, imagini rare cu toată familia: „Cu femeia vieții mele mă simt binecuvântat”. Cum a pozat soția lui, Yasmine Ody

Citește și: VIDEO Ploaie de vedete la botezul fiului lui Pepe. Andra și Cătălin Măruță, reacție emoționantă când l-au văzut pe micuț