Pepe a fost  în weekend la piscină alături de copiii lui și pare că s-a distrat foarte bine alături de ei. Drept dovadă stau pozele și filmulețe postate de acesta pe contul lui de Instagram. La un moment dat, artistul s-a pozat alături de fiica lui, Maria, în timp ce o ia în brațe și se aruncă cu ea în piscină, dar fanii l-au criticat aspru pe artist pentru ce a făcut, spunând că e extrem de periculos.

 

 

View this post on Instagram

 

#Splash cu Maria❤️

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on


„Așa ceva nu recomand! E extrem de periculos….” „Nu cred că ai vrut să iasă așa ! Este un copil ! Nu știu ce să zic –ești tatal ei ! Cred că s-a speriat ! Să nu mai încerci !”, ”Fata a fost plesnită de apă direct pe burtă, piept sși față plus că a suportat greutatea ta peste ea în apa. Chiar periculos ce ai făcut. Aruncă-te singur în apă altă dată” , ”M-am cam speriat, nu e indicat să faci așa ceva”,  ”Trebuia să o protejezi, nu să te arunci așa cu ea, periculos ce ai făcut”, ”Pepe, mi-a stat inima”, au scris câțiva fani.

 

Însă, au fost persoane care i-au luat apărarea lui Pepe și spun că e foarte  frumos când vezi un tată jucându-se cu copiii lui: „ Fiți calmi, el e părinte și știe ce trebuie să facă”, „Poate e periculos, dar dacă vedeți bine fetiței i-a plăcut și plus de asta, el o ținea”, „Doar nu au sărit de la zece metri ca să-I plesnească fetei burta… Au mai sărit ei și fetiței i-a plăcut. Cred că pepe este un tată destul de responsabil”.

 

Pepe (Ionuț Nicolae Pascu) și Raluca Pastramă formează un cuplu foarte frumos. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2012 și au două fetițe. Pe 15 august 2012 au devenit părinți pentru prima oară, iar pe 5 aprilie 2015, Raluca a născut cel de-al doilea copil.

 

Citește și: