Apropiații celor doi spun că aceștia s-au și mutat împreună! Yasmine Ody, specialistă în make-up, și-a mutat hainele în locuința lui, spun sursele citate de Click!.

E drept însă că cei doi nu se cunosc de ieri, de azi, așa cum mulți au crezut.

Se știu de 4 ani

În februarie, latino loverul a pus capăt unei căsnicii de peste opt ani, cu Raluca Pastramă, femeia cu care are două fetițe. La trei luni și jumătate, deja se afișa public pe conturile de socializare cu noua sa cucerire.

De fapt, pe brunetă o cunoștea din anul 2017, când l-a machiat pentru videoclipul unei piese, iar de atunci au rămas în relații bune. Iată că destinul i-a adus împreună, iar în prezent formează un cuplu, dincolo de colaborarea lor profesională.

Pepe a mărturisit, recent, că se va căsători din nou și își va întemeia o familie, dacă găsește femeie care-i place. Toată lumea se întreabă dacă Yasmine e aceea.

De menționat e însă faptul că Pepe nu se dezminte, noua iubită apropiindu-se de înfățișarea fostei soții: înaltă, brunetă, buze frumoase, corp de manechin!

Ambii au confirmat relația

După o mulțime de zvonuri, speculații și glume, Pepe a confirmat zilele trecute relația cu Yasmine Ody. Fostul soț al Ralucăi Pascu a declarat că el și tânăra sunt la început de drum și că nu o ascunde pe frumoasa șatenă.

La rândul ei, și Yasmine s-a destăinuit vizavi de relația pe care o are cu celebrul latino lover. Iată ce au declarat cei doi!

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

La rândul său, Yasmine a preferat să fie rezervată și a declarat că singurul apt pentru a vorbi despre ceea ce se întâmplă între ei este Pepe. De asemenea, cunoscutul make-up artist a ținut să precizeze că nu-și dorește sub nicio formă să-și facă reclamă pe seama celebrului latino lover.

”Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a fost reacția lui Yasmine Ody.

Vezi și Cine este femeia care i-a atras atenția lui Pepe? „O știu cred că de 18 ani…”

Citește și:

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, adulată și contestată de fanii emisiunii . Val de felicitări și critici pe pagina concurentei după calificarea în marea finală

Cristina Stamate, o viață de film. Cum şi-a surprins soţul cu amanta și cum a reacționat