Raluca Pastramă a făcut o plângere penală privind comportamentul agresiv pe care Pepe l-ar fi avut față de ea, pe care a retras-o ulterior. Adevărul ei e diferit de cel al lui Pepe. După divorțul de soția sa, acesta a spus cum stau lucrurile cu adevărat, într-un vlog.

Artistul a fost întrebat legat de episoadele de violență în cuplu, dar și despre alte lucruri personale. Pepe a recunoscut că a avut ieșiri nervoase față de bărbați, nu față de Raluca, spunând că nu a lovit niciodată o femeie, deși a fost provocat.

Am lovit în timp ce făceam dragoste”

”Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbaţi şi i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta”, a povestit Pepe., conform Impact.

”Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urma. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea”, a declarat Pepe.

Pepe a recunoscut însă că au existat momente în care anumite femei din viața lui au sărit la bătaie, însă niciodată nu le-a răspuns pe măsură, ci doar le-a imobilizat pentru a le împiedica să îi facă rău.

”Au fost anumite nebune care au sărit fix în părul meu, au existat de genul ăsta și atunci nu poți să își folosești forța decât de a-i suci mâinile, dar asta nu înseamnă că ai bătut-o!”, a spus cântărețul pe YouTube.

Vezi și Pepe, noi dezvăluiri despre divorțul de Raluca Pastramă. De când dormeau separat cei doi. ”Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând”

Citește și:

Alina Laufer, prima imagine din spital. Noi informații despre starea bebelușilor

Gina Pistol și Smiley mai îndrăgostiți ca oricând. Ce a dezvăluit blonda despre bebelușa lor: „Ne-a ales…”