Se pare însă că artistul și-a anunțat fanii și prietenii apropiați că va deveni din nou tată în cadrul unui concert susținut încă din luna decembrie, la Berăria H.

De atunci, toți cei care îl susțin, iubesc și apreciază, au ținut secretul și iată că s-a aflat abia la începutul lunii martie că Pepe va fi părinte din nou, alături de actuala iubită, despre care s-a scris că ar fi însărcinată deja în 7 luni. Click! a obținut însă o altă informație, și se pare că adevărul este altul, iar Yasmine ar urma să nască abia peste 4 luni.

După cum a declarat chiar Pepe pentru sursa menționată, bebelușul din burtica celei mai importante femei din viață lui ar avea acum 5 luni.

Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie”

Cântărețul și-a găsit liniștea sufletească și este un bărbat împlinit acum pe toate planurile. Ține concerte cu sălile pline, oamenii îl respectă, îl iubesc, dansează frenetic la cântările lui, iar comunitatea online pe care Pepe și-a creat-o în cei doi ani de pandemie este ca o adevărată familie a artistului, iar acesta este rezultatul muncii și implicării sale continue.

De altfel, Pepe este unul dintre puținii artiști care la finalul concertelor sale coboară de pe scenă și face poze cu toți fanii săi, în semn de recunoștință pentru tot sprijinul pe care îl primește din partea acestora în toate proiectele sale.

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așază cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau, apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie, am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final.

Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă.”, a spus Pepe, exclusiv pentru Click!.

Cele două fetițe ale lui Pepe, Rosa și Maria sunt foarte încântate și fericite de faptul că vor avea un frățior, pe care abia așteaptă să îl întâlnească!

Glume adorbaile pe scenă, cu gândul la iubita sa

„Să știți că în afară de proiectul ăsta care îl vedeți pe scenă am mai lansat pe youtube un proiect foarte interesant, Acustico se intitulează, este un proiect cu mai mulți chitariști și am plăcerea să îi invit în scenă pe colegii mei, nu am renunțat la vechii colegi din Latin Express, îi iubesc și îmi place să cant cu ei.”, a mărturisit Pepe, aseară, pe scena de la Berăria H.

În cadrul concertului susținut pe 3 Martie la sala de evenimente din Herăstrău, Pepe a dedicat piesa „Mama” tuturor mamelor. „Pentru toate mamele, pentru toate doamnele care au născut sau care urmează să nască, pentru voi, pentru părinții voștri…Nu uitați să dati un mesaj de dragoste pentru mama voastră, se bucură cel mai mult!”, a spus Pepe, în avans de 8 Martie, cu gândul, probabil, și la iubita lui care e viitoare mămică.

În plus, atunci când a cântat „Îmi pasă”, Pepe a glumit pe scenă la strofa a doua a melodiei: „Oare ai ajuns acolo unde îți dorești/Spune-mi, trăiești iubirea aia din povești/ Ai dat de cel ce te iubește așa cum vrei/ Și acum sunteți gata să fiți trei”, și a zis, cu zâmbetul pe buze: “Cum am zis, mă? Să fiți trei?”, la care publicul din sală a sesizat aluzia cu privire la ceea ce urmează să se întâmple în viața lui.

Yasmine Ody nu l-a mai însoțit pe Pepe la concertul de pe 3 Martie, ea fiindu-i alături iubitului său doar la cântarea de pe 1 Martie.

Vezi și Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe va fi tată pentru a treia oară: „Este cel mai…”

Citește și:

Zelenski a fost ținta a cel puțin trei tentative de asasinat în ultimele zile. Cine a încercat să îl ucidă?

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței, din cauza unei greșeli din tinerețe: ”Să nu faceți ca mine!”