Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut un băiețel în cursul zilei de marți, 7 iunie. Bebelușul a venit pe lume la o clinică privată din București și a primit nota 10 la naștere. Solistul, care acum prezintă „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, la Antena 1, mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Tocmai expunerea divorțului de Raluca l-a făcut să fie acum mai reținut legat de viața sa privată. Până în momentul de față, solistul nu a avut nicio reacție pe rețelele sociale despre naștere fiului său, însă a făcut câteva precizări în emisiunea sa de pe Youtube, „Bar Online”.

Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat

În cea mai recentă ediție, în care l-a avut invitat pe Vali Vijelie, artistul le-a arătat membrilor înregistrați pe canalul lui de Youtube poze cu bebelușul.

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat Pepe, conform Fanatik.ro. Vali Vijelie i-a făcut solistului o dedicație specială, în care vorbește despre bucuria unui tată de băiat.

pepe si iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Raluca Pastramă este și ea din nou gravidă

Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, este din nou gravidă. Fosta soție a lui Pepe va naște și ea, în curând. Raluca Pastramă și-a refăcut viața cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (28 de ani), care are mai multe afaceri în România. „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, îi ura acesta Ralucăi, de ziua ei de naștere.

Citește și: Ce nume va purta băiețelul lui Pepe. Decizie surpriză luată de artist

Citește și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Yasmine Ody a născut un băiețel