Acesta a dezvăluit că o poartă mereu, pentru că este un accesoriu care îi place mult. A recunoscut însă că a fost nevoit să o scoată uneori, pentru filmările la care a luat parte.

După ce a fost văzut fără verighetă, artistul s-a simțit nevpoit să vină cu o explicație.

”Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână, dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a spus Pepe la BarOnline.

Cum o cheamă în prezent pe fosta soție

Cântărețul a dezbătut în mediul online și subiectul actulului nume al fostei soții. Artistul a ținut să lămurească această chestiune apărută în spațiul public.

Potrivit acestuia, Raluca nu a vrut să își ia numele înapoi după divorțul de Pepe. Bruneta a preferat să rămână cu numele artistului, Pascu, cel mai probabil pentru că așa le cheamă și pe cele două fete pe care aceștia le au împreună.

Numele ei este Pascu, așa a rămas și după divorț”

Cel care a făcut dezvăluirea este nimeni altul decât artistul. Pepe a vorbit despre acest subiect în show-ul pe care acesta îl are pe canalul propriu de Youtube.

Mai mult decât atât, solistul a fost chiar deranjat de faptul că presa folosește numele fostei lui partenere dinainte de căsătoria cu el, pentru că explică acesta, Raluca nu mai poartă acest nume de mai bine de 8 ani.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…

Sunt niște articole despre cineva care nu există”, a dezvăluit Pepe.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Pepe: ”Ca bărbat singur, îmi trăiesc viața așa cum consider”

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, cel mai dureros moment de la funeraliile prințului Philip

Kate Middleton, spectaculoasă la înmormântarea prințului Philip. Ce s-a întâmplat între Harry și William