La începutul lunii noiembrie 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că va divorța de Raluca Pastramă. Acum, artistul a afirmat că lucrurile dintre el și Raluca Pastramă s-au echilibrat și se vor separa în curând la notar.

”S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă.

Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe la Antena Stars.

După ce Pepe a anunțat că s-a despărțit de Raluca, bruneta a fost acuzată de infidelitate, după ce a petrecut un weekend la munte în compania altui bărbat.

Acum, Pepe declară că nu va trece o perioadă mare de timp până când unul dintre ei va fi implicat într-o nouă relație amoroasă, semn că timpul deja începe să vindece, iar viața merge mai departe.

Ce spune despre o nouă relație

”Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal.

Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât.

Din prima clipă când le-am spus fetelor: «Știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a mai adăugat Pepe, cel în casa căruia fetele au și ales să locuiască mai departe.

Vezi și Victorie uriașă pentru Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. Unde vor locui cele două fetițe ale lor

Citește și:

Cum a reacționat fiica Andreei Marin după ce fratele său a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva”

Ce studii are Andreea Ibacka: ”Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus…”