Pepe nu a vrut inițial să dea mai multe detalii despre divorțul de Raluca Pastramă, mama fetițelor ei, însă au apărut informații neașteptate după ce soția lui l-a acuzat de violență. Acum, artistul nu mai vrea să tacă și i-a transmis public soției sale un mesaj cu subînțeles, într-una dintre sesiunile live, de pe canalul său de Youtube.

După opt ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a fost una neașteptată, însă din cele mai recente declarații ale artistului reiese că acesta se gândea la o împăcarea cu mama fetițelor lui, dar ceva îl împiedică să facă acest lucru.

Mai exact, în una dintre cele mai recente sesiuni live de pe canalul său de Youtube, Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”. Versurile melodiei, însă, au ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Nu de alta, dar pare un mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă, care l-ar fi ”tradus” pe Pepe cu un cetățean de origine arabă. Pepe lasă de înțeles că nu poate să o ierte pentru faptul că a plecat cu un alt bărbat.

ce-spune-pepeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Citește și:

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a pățit?

Vanessa Hudgens iubește din nou! Cine i-a cucerit inima?