Pepe, pe numele său din buletin Ionuț Pascu, nu-și mai încape în piele de mândrie. Are familia pe care a visat-o, iar venirea pe lume a lui Pepe junior i-a împlinit visul de a avea și un băiat. Prințul familiei a împlinit un an pe 7 iunie și, potrivit tradiției, nașii i-au tăiat moțul. Acest obicei, tăierea moțului, nu are nici o legătură cu practicile creștine, însă românii îl respectă cu sfințenie.

Pepe și soția lui, Yasmine Ody, au publicat în mediul online imagini de la petrecerea fiului lor, o dulceață de copil blond, cu păr ondulat și ochi mari, expresivi. Sute de baloane albastre și crem, flori și un poster imens, cu chipul copilului, au creat un decor superb pentru petrecerea de un an a lui Pepe junior.

„Doamne, ce”

„La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu. Pepe, 1 an”, a scris solistul în mediul online. „La mulți ani, inima noastră! Cel mai frumos an! La mulți ani, cel mai dorit copil!”,  a transmis și mămica.

pepe-taiere-mot-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret

După nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie 2022, i-a unit și mai mult. Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu frumos, iar tânăra, de profesie make-up artist, a fost îndrăgită imediat de fiicele lui Pepe din căsnicia cu Raluca Pastramă. De altfel, ei se cunosc din 2017, de când Yasmine l-a machiat pe Pepe la filmările unui videoclip.

Solistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu, care îl adoră pe frățiorul lor mai mic. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011.

Citește și: Rolul nașilor în tăierea moțului sau ruperea turtei copilului – cum te pregătești pentru eveniment?

Citește și: Tăierea moțului. Ce origini are și ce semnifică acest obicei