„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, aceasta a fost prima declarație a lui Pepe după ce iubita sa, Yasmine Ody a adus pe lume primul băiat al artistului, conform Fanatik.ro, lucru care i-a întristat pe fanii artistului.

Însă așteptarea nu a fost prea lungă. La doar câteva zile, Pepe a publicat primele imagini cu fiul său … în vreme ce-l hrănea cu biberonul.

pepe-cu-bebe1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cum îl cheamă pe fiul lui Pepe

Cu puțină vreme înainte de venirea pe lume a fiului său, Pepe a anunțat în stilul propriu că micuțul îi va purta numele de scenă.

”Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?!”.

Pepe, despre botezul fiului său

Pepe nu-și dorește un botez cu mare fast pentru cel de-l treilea copil al său, ci ar prefera maai degrabă un botez discret, în familie.

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars, întrebat despre botezul fiului său.

Pepe jr, al treilea copil al artistului

Micuțul Pepe jr. s-a născut pe 7 iunie. Bebelușul a venit pe lume la o clinică privată din București și a primit nota 10 la naștere.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu.

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță