Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Artistul a vrut să se știe totul de la el și a anunțat, luni seară, pe contul său oficial de YouTube. Acesta a mărturisit că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Au avut o nuntă de vis și păreau cuplul perfect, dar povestea e iubrie dintre Pepe și Raluca Pastramă se pare că a ajuns la final după opt ani de căsnicie. Extrem de sincer, cântărețul a făcut totul public printr-un filmuleț postat pe contul lui de youtube. Pepe a mărturisit că el nu și-a dorit divorțul, dar după numeroase certuri și împăcări, Raluca nu mai vrea să acorde nicio șansă căsniciei lor. Artistul a dezvăluit că cel mai greu a fost să-și anunțe cele două fetițe pe care le are cu Raluca.

“Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, în prezența a peste 300 de persoane, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.