Artistul, care este un familist convins,  a dezvăluit în emisiunea lui Mihai Morar că își mai dorește încă un copil și vrea să devină tătic pentru a treia oară. Însă, acesta a recunoscut că trebuie doar să o convingă pe Raluca, care nu prea vrea acum să rămână iar însărcinată, având în vedere că abia a deschis o grădiniță, unde stă înconjurată de foarte mulți copii.

„Îi plac foarte mult copiii, dar îi e greu acum să rămână însărcinată. Mi-a zis că nu e momentul acum, dar mai vedem, mai negociem. (…)Dar dacă vrea Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Când e să fie, o să fie. Nic primul, nici al doilea copil nu a fost programat”, a recunoscut artistul.

„#Hai! Cu încă un copil !!!Dacă vrea soția, bineințeles !!!”, a scris Pepe și pe facebook, la o imagine cu Raluca.

Citește și: A fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, dar astăzi arată așa! Îl recunoști?

Raluca și Pepe și-au deschis o grădiniță privată

Pepe și Raluca și-au deschis recent o grădiniță privată, de care se ocupă în totalitate soția lui. Ei au cumpărat vila părinților Ralucăi, iar apoi au făcut toate pregătirile necesare și au transformat-o rapid într-un loc perfect pentru prichindei, iar de luna trecută i-au deschis porțile. Grădinița poartă numele celor două fiice ale lui Pepe,  „Rosa Maria”.

“A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior”, a declarat Pepe într-un interviu.

Citește și: