Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Au trecut deja câteva luni de când bruneta a decis să părăsească locuința în care stătea cu artistul și cu cele două fiice ale lor, însă cântărețul încă este afectat de hotărârea pe care a luat-o fosta parteneră de viață.

Pepe a povestit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că, atunci când i-a fost cel mai greu, cele două fetițe ale sale i-au fost alături și chiari-au dat lecții de viață, dând dovadă de multă înțelepciune.

”Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate.

Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum”, a declarat Pepe.

Cum are de gând Pepe să se răzbune pe Raluca Pastramă

Cât despre modul în care Pepe o va pedepsi pe Raluca Pastramă pentru suferința pe care i-a pricinuit-o, artistul a mărturisit că va folosi ca armă principală indiferența. Însă cea care va fi vizată de aceasta nu va fi doar fosta soție, cât și prietenii care l-au dezamăgit profund.

”Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai spus artistul.

Vezi și Pepe vrea despăgubiri uriașe de la soția sa pentru că l-a înșelat. La ce tribunal e gata să apeleze. Reacția Ralucăi Pastramă

Citește și:

Reacția lui Brigitte Pastramă, după ce a fost criticată din cauza operațiilor estetice. Cum arăta la 16 ani. „Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total…”

Soția lui Petre Roman, dezvăluiri din intimitatea mariajului cu fostul prim-ministru: „S-a pus multă presiune pe mine”