Pepe pare că și-a găsit alinarea în brațele frumoasei Yasmine, o superbă brunetă cu care formează un cuplu din luna iunie. Cei doi au plecat acum într-o vacanță în Franța împreună, iar artistul pare mai fericit ca oricând.

Pepe și noua sa iubită, Yasmine Ody, sunt îndrăgostiți lulea. În urmă cu doar câteva săptămâni au mers în vacanță alături de fiicele artistului, acum cei doi îndrăgostiți au plecat și într-o escapadă romantică în Franța, la Cannes. Cei doi nu s-au dus singuri, ci alături de câțiva prieteni, iar imaginile făcute publice pe rețelele de socializare demonstrează că ei se distrează de minune.

Artistul este nedespărțit de noua lui iubită, însă o mărturisire făcută în văzul tuturor și pe un filmuleț pe Instastory a uimit pe toată lumea. Latino-loverul a recunoscut că deja o iubește pe frumoasa brunetă, chiar dacă sunt împreună de doar două luni.

img (9)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„M -am întâlnit cu o frumusețe de fata și mi-a spus ca Yasi e superbă. Eu știu că e superbă că d-asta e cu mine, o iubesc”, spune artistul în filmuleț.

Pepe pare că și-a găsit liniștea lângă Yasmine. Deși formează un cuplu de puțin timp lucurile par destul de serioase. Cei doi au botez un copil împreună, iar tânăra le-a cunoscut deja pe fetele artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă.

A trecut prin două căsnicii eșuate, dar artistul nu și-a pierdut speranța și speră să găsească femeia alături de care să îmbătrânească. El a dezvăluit anterior că își dorește să se căsătorească din nou cu acte. A mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cu care a avut un mariaj în perioada 2006 – 2011, și apoi de Raluca Pastramă, cu care a fost însurat între anii 2012 și 2021. În plus, acesta susține că nu exclude nici posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Citește și:

Pepe s-a mutat deja cu noua iubită? De fapt de când și cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiica ei: „Inclusiv medicii…”