Pepe, apropo de „Te cunosc de undeva!”, dacă cineva te-ar întruchipa pe tine în cadrul unui show, ce trăsături crezi că ar trebui să scoată în evidență?

În primul rând, interpretarea vocală, care este specifică stilului flamenco pop latin, inflexiunile tipice spaniole pe care le-am promovat și mi le-am asumat; atitudinea fizica, de la mers până la gesturi. Toți mi-au spus de-a lungul timpului că am un mers anume, am o poziție anume a corpului, că vorbesc într-un anume stil, cumva am o personalitate care ar trebui urmărită de cel ce mă interpretează. E important sa fie spontan și să aibă același stil de glume pe care îl am eu, pentru că sunt efervescent în felul meu. Mda, ați observat și voi!

Incertitudinile ne marchează viața de mai bine de un an. Cu care dintre ele te-ai împăcat cel mai greu?

Suntem cu toții curioși să aflăm o realitate care va rămâne sigura. E greu să mă obișnuiesc cu ideea că nu voi mai susține concerte pentru lume multa și că, de câte ori ma voi duce la un eveniment, care sper să mai existe, va trebui sa existe o distanțare și că nu vor mai veni oamenii la poze, și că nu ne mai adunăm cu sutele, cu miile, și nu se mai întâmplă lucruri atât de frumoase care ne umpleau sufletele și inimile de energie și de dragoste, când cântau și se bucurau mii de oameni odată cu tine, dansau pe muzica ta, atunci e o problema. Eu m-am adaptat la partea cu online-ul, ok, simt dragostea oamenilor prin mesaje, like-uri, share-uri, dar mi-e dor de ceea ce înseamnă realitatea de dinainte.

Anul trecut ai luat niște decizii cu greutate legate de viața personala. Ești împăcat cu ele?

Sunt foarte împăcat cu toate deciziile din viața personala pe care le-am luat, pentru ca e bine sa gândești pozitiv și sa iei lucrurile așa cum sunt și sa vezi partea frumoasa și buna a lucrurilor, indiferent de greutatea situației în care te afli. Sunt un om asumat, am luat niște decizii cât se poate de siguri pe noi și pe mine, mai ales. Când nu ai încotro și trebuie sa te adaptezi la nou, o faci, asta am făcut, m-am adaptat la nou, a fost o situație noua pentru mine, neașteptată și m-am adaptat foarte bine la ea, iar în momentul asta sunt foarte bine.

Ca bărbat singur, spre ce aspiri? Care sunt emoțiile și momentele la care visezi?

În momentul de față, prioritățile mele sunt copiii și cariera. Ca bărbat singur, îmi trăiesc viața așa cum consider eu. Nu aspir spre ceva anume, mi-am trăit viața foarte frumos și foarte echilibrat și așa voi face și în continuare. Nu sunt genul care sa ma arunc cu capul înainte și să fac greșeli. Nu prea visez eu rufe întinse, așa cum îmi place mie sa spun. Am căpătat o experiență de viață și iau lucrurile ca atare și mă adaptez foarte repede la realitate. Sunt conectat și încerc sa rămân cât se poate de actual și de normal la cap și să nu intru în depresie, cum au făcut-o alții. Întotdeauna se pot găsi soluții și putem să zâmbim și să ne bucurăm de ceea ce încă avem.

CITEȘTE CONTINUAREA INTERVIULUI ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ A REVISTEI LIBERTATEA PENTRU FEMEI, ACUM LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

Ce mai poți citi în revistă:

  • DIETA 17/20 sau cum sa slăbești ca vedetele de la Hollywood
  • Luna nouă din Berbec schimbă destine
  • Plante de leac pentru un plus de energie
  • Colecționează 15 super rețete