Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul artist pe rețelele de socializare. El a povestit că s-a lovit destul de rău și și-a dislocat umărul.

„Din seria lucrurilor care se mai întâmplă, dar mergem mai departe, mi-a scos datul cu placa umărul, dar nu l-a pus el, Ionuţ, la loc, ce credeţi? Mulţumesc mult, Ionuţ Bobit“, a fost mesajul postat de Pepe pe Facebook și Instagram.

Pepe a postat pe Instagram și o imagine în care le arată faniilor cum îi arăta umărul după accident. El a dat detalii despre accident la Antena Stars, precizând că după accident a rămas inconștient.

Pepe susține că se va recupera cu gimnastică medicală

„Am fost în vacanţă, m-a luat valul să mă dau cu placa şi m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus şi fără cască. Când am prins porţiunea cea mai lată am prins viteză şi am făcut viraje, mi-a alunecat placa şi am căzut direct pe umăr. Nu ştiam ce mi-am rupt, când am făcut aşa din umăr am simţit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat şi descălţat Raluca, nu mai ştiam de mine. Mi-au făcut masaj şi mi-au aşezat umărul. O să mă duc şi la RMN. Am fost inconştient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operaţie. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operaţiei. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deşi i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm“, a spus Pepe, îla Antena Stars. .

Citește și: