Rugat de Simona Gherghe să le dea un sfat concurenților de la Mireasa sezon 3, care au venit să se căsătorească, Pepe s-a amuzat copios pe seama acestui subiect. Nici cei din platou nu s-au putut abține să nu râdă.

”Crezi tu că sunt buni la sfaturi?! Distrați-vă, cam acesta este sfatul meu. Trăiți-vă viața, înainte și în timpul căsătoriei că nu știi… Bucurați-vă de fiecare moment de iubire, bucurați-vă și-n timpul liber, bucurați-vă. Trăiți-vă viața intens, e foarte frumoasă viața și dragostea.”, a zis el.

Imediat, Valentin s-a gândit să-l roage pe Pepe să-i fie naș. ”Ca să îți fie naș, trebuie să îi găsim o mireasă.”, a intervenit Simona Gherghe.

”Nu-i problemă, trebuie să mă mai însor o dată. Mă însor reped pentru tine. Am făcut anunțul, naș de cununie nu mai pot fi. Am divorțat. Pot fi de botez dacă faceți un copil”, a explicat Pepe.

”În șase luni, știi cum te trăznește, te lovește dragostea?”, a spus moderatoarea emisiunii Mireasa, iar replica artistului nu a întârziat să apară: ”Eu, da, mai ales că am o inimă și mă îndrăgostesc repede. E, bine că uit după, e altceva”.

Anunțul despărțirii a fost făcut de Pepe pe contul lui de YouTube, într-un video, însă din momentul în care a dat vestea public, între el și Raluca Pastramă s-a iscat un scandal de zile mari, ajungându-se până în fața instanței.

Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat pe acesta de violențe. Potrivit surselor apropiate Ralucăi Pastramă, gestul ei a fost făcut din cauza disperării de a nu își pierde copiii. Ulterior, lucrurile s-au rezolvat între cei doi și în cele din urmă au divorțat amiabil.

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar, pe 8 februarie. Cei doi au ajuns la un acord în privința custodiei fetițelor lor și au decisă să fie una comună.

Raluca Pastramă a dezvăluit și cum au reacționat fetițele lor când au aflat că ea și Pepe s-au despărțit. Ea a povestit cele mici au avut o serie de întrebări, atât în ceea ce privește divorțul, cât și presupusa infidelitate.Fosta soția a artistului a mărturisit că după ce au stat de vorbă, lucrurile au fost lămurite, iar Maria și Rosa au înțeles că mama lor nu l-a înșelat niciodată pe tatăl lor.

Citește și:

Momentul de cumpănă prin care a trecut Monica Tatoiu. ”Am vrut să mă arunc de la etaj, la maternitate”

Ce spune Dani Oțil despre sexul bebelușului. S-a dat de gol, în emisiune