Pepe și iubita Yasmine Ody au împodobit bradul de Crăciun în familie, cum s-ar spune, alături de fetițele artistului Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Fetițele artistului din căsătoria cu Raluca se înțeleg de minune cu actuala iubită a solistului.

Dacă în ultima vreme s-a tot zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, Pepe a închis acum gura cârcotașilor. Este clar pentru toată lumea că e mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Yasmine. Mai mult, Yasmine a intrat pe sub pielea fetițelor lui Pepe, Maria și Rosa Alexandra, alături de care a fost , în urmă cu câteva luni, și în vacanță la Disneyland.

Acum cei patru s-au adunat în jurul bradului de Crăciun ca o adevărată familie și s-au pus pe împodobit. Fetițele au fost fericite nevoie mare și au umplut pomul, dar și casa cu ornamente, globuri inscripționate cu numele lor și cu figurine de tot felul de Crăciun. Pepe și fetițele au postat pe paginile lor de socializare imagini de la împodobirea bradului, în care apare și Yasmine, atmosfera fiind una caldă, de familie.

brad-impodobit-in-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Pepe:” Îmi doresc să mă căsătoresc din nou!”

Pepe (41 de ani) și make-up artista Yasmine Ody (26 de ani) formează un cuplu din iunie 2021. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă (30 de ani).

În august 2021, alături de mai mulți prieteni, solistul și make-up artista au mers într-o vacanță romantică la Cannes.

Cântărețul a dezvăluit recent că își dorește să se recăsătorească. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă.

Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a declarat Pepe, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Vezi și Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe nu se mai ferește

Citește și:

Mulți au spus că regina și i-a scos de la inimă pe ducii de Sussex, dar detaliul ieșit acum la iveală a închis gurile tuturor. Ce va face Elisabeta a II-a de Crăciun?

Ana Morodan nu se ascunde: iubește banii și “preferă să plângă în lux decât pe bicicletă”: “Pot să-mi permit orice”