„Vă mulțumesc pentru urările și gândurile frumoase. Mă simt extraordinar de bine și de fericit alături de familia mea și timp de petreceri avem toată viața, așa că să ne revedem cu bine”, le-a scris Pepe fanilor de pe Instagram, înainte de a se întoarce în România. Pepe a sărbătorit împlinirea vârstei de 44 de ani alături de cele mai importante ființe din viața lui, soția Yasmine Ody, fiul lor, Pepe junior, și fiicele lui Pepe din căsnicia cu Raluca Pastramă, Rosa Alexandra și Maria. Au mers în Turcia, într-un resort de 5 stele din Antalya, unde cu toții au fost tratați regește.

Pepe are acum familia la care a visat

După nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie 2022, i-a unit și mai mult. Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu frumos, iar tânăra, de profesie make-up artist, a fost îndrăgită imediat de fiicele lui Pepe din căsnicia cu Raluca Pastramă. De altfel, ei se cunosc din 2017, de când Yasmine l-a machiat pe Pepe la filmările unui videoclip.

Solistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra și pe Maria, care îl adoră pe frățiorul lor mai mic. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011.

În afară de aceste mariaje celebre, artistul a avut o relație pasională cu Dana Gheorghe. Pepe şi Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert şi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc la acea vreme. S-au separat trei ani mai târziu, Pepe fiind mai mereu plecat în turnee, fapt care ar fi dăunat relației.

„Ne-am despărţit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp, declara Pepe după despărţirea de Dana. Se ştie că în 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara.

pepe-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Pepe a debutat în muzică în 1999, cu Latin Express

Pepe a studiat, între anii 1993-1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”. A urmat un videoclip, și după aceea albumul „Pasiune”.

Din 2000 până în prezent, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România. În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes, „Numai iubirea”.

A fost prezentator și producător al emisiunilor „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV) și „100% adevărat” (OTV). A fost jurat la Next Star, pe Antena 1, prezentator la emisiunile „Splash! Vedete la Apă!” și „Te cunosc de undeva”.

pepe-taiere-mot-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pepe: „Am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea”

Pepe a vorbit în mai multe interviuri despre faptul că începuturile sale nu au fost ușoare și că până să facă muzică și să ajungă cunoscut a avut mai multe meserii, ba chiar a vândut cafea, banane, sandvișuri și șnițele într-o piață din Drumul Taberei, acolo unde părinții lui aveau un fast food. Și nu i-a fost deloc rușine cu trecutul său. Prin 2013, Pepe spunea într-un interviu cum își câștiga existența și cum își putea plăti orele de canto.

„Și eu am vândut în piață! Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru, deși poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, în fast-food-ul acela din piață mai și găteam, mai și serveam, ce să fac, așa îmi puteam câștiga existența și puteam să-mi plătesc orele de canto, așa am putut să ajung cântăreț”, declara artistul.

Părinţii săi, Ion Talent şi mama sa, Tatiana, au avut, în Piaţa Moghioroş un fast-food, iar tarabagiii îşi aminteau de băiatul frumos care cânta cu tava de cafea în mână. Pepe a fost extrem de harnic şi umbla prin toată piaţa să-şi vândă marfa. “Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, mai spunea Pepe.

Citește și: Pepe i-a tăiat moțul fiului său. Imagini adorabile de la petrecere: „La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu”

Citește și: Pepe și soția, lună de miere continuă. Petreceri, mesaje de iubire, iar acum o vacanță romantică. Imagini inedite cu doamna Pascu