Yasmine Ody, partenera de viață a cântărețului, a născut un băiețel în cursul zilei de marți, 7 iunie. Bebelușul a venit pe lume la o clinică privată din București și a primit nota 10 la naștere. El cântărește 2,750 kilograme, anunță Știrile Pro TV. Pepe, care acum prezintă „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, la Antena 1, mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară

Pepe este în culmea fericirii de când a aflat că va fi tată de băiat și a dat vestea chiar pe 1 martie, în timpul unui concert. ”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă.

Cine-este-de-fapt-femeia-cu-care-Pepe-s-a-distrat-de-ziua-lui-Totul-despre-Yasmina–840×500SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine e Yasmine Ody, iubita a lui Pepe

La nici 4 luni de la divorțul de anul trecut, de Raluca Pastramă, Pepe se săruta la o petrecere cu misterioasa Yasmine Ody, o șatenă frumoasă cu 16 ani mai tânără decât el. A confirmat ulterior relația, după care a urmat o vacanță la Disneyland Paris cu Yasmine și cu fetițele lui. Yasmine Ody are 27 de ani, este fotomodel și make up artist. Se pare că așa a reușit să îl cunoască pe Pepe, pentru că l-a machiat, în 2017, pentru videoclipul piesei „Sentimente Intense”.

Raluca Pastramă este și ea din nou gravidă

Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, este din nou gravidă. Fosta soție a lui Pepe va naște și ea, în curând. Raluca Pastramă și-a refăcut viața cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (28 de ani), care are mai multe afaceri în România. „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, ăi ura acesta Ralucăi, de ziua ei de naștere.

Citește și: Cum arată iubita lui Pepe cu burtica de gravidă. Chiar artistul a pozat-o. Ce a ieșit e adorabil!

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe va fi tată pentru a treia oară: „Este cel mai…”