Celebrul actor se pare că este în culmea fericirii. După divorțul de Katie Holmes, acesta nu a reușit să găsească o altă femeie alături de care să îmbătrânească până acum ceva timp. Tom este îndrăgostit lulea de actrița  Vanessa Kirby, în vârstă de 28 de ani, cunoscută din serialul „The Crown”. Fericirea pentru actor este cu atât mai mare, cu cât a primit acordul bisericii scientologice din care face parte, în privința noii sale iubite. Tom Cruise a fost extrem de încântat și este convins că Vanessa va fi o soție perfectă pentru el, chiar dacă este cu 26 de ani mai tânără, fapt pentru care el deja a cerut-o de soție, cei doi s-au logodit și urmează să meargă în fața altarului.

Cruise este deja cunoscut la Hollywood că are o slăbiciune pentru actrițe, el fiind căsătorit în trecut, cu Katie Holmes, Nicole Kidman și Mimi Rogers. După divorțul din 2012 de Katie, starul nu prea a avut noroc în dragoste și nu a reușit să mai aibă nici o relație serioasă, însă acum acesta este convins că și-a găsit jumătatea perfectă. Cruise a fost părăsit de Holmes după cinci ani de mariaj, actrița fiind deranjată de devotamentul acestuia față de biserica scientologică. În timp ce începuse să se întâlnească cu Katie, apăruseră deja zvonuri că biserica a fost de acord ca cei doi să se căsătorească, iar acum același lucru se spune Kirby. Ea nu este un membru al acestui cult, însă nici Holmes nu a fost până nu a început să se întâlnească cu Cruise.

Me Before You – World Premiere – New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Surse apropiate actorului au declarat pentru revista In Touch că se vede clar că între Cruise și Kirby este o atracție extrem de puternică. „Tom era încântat de munca ei și le-a spus producătorilor filmului „Misiune imposibilă” că trebuie să-i ofere Vanessei un rol crucial în cel de-al șaselea film al francizei. „Între ei a fost o chimie perfectă și bineînțeles că a obținut rolul. Este fermecat de ea și de energia ei. El consideră că ea este perfectă ca să-i devină următoarea femeie. Vrea să o facă următoarea doamnă Tom Cruise”, a declarat sursa.

 

Tom a trecut mereu rapid la fapte când a fost vorba de o femeie care reușește să-l cucerească. Pe Katie a cerut-o de soție după doar opt săptămâni de relație și se pare că așa s-a întâmplat și în cazul Vanessei, iar pentru cei doi deja bat clopotele de nuntă.