A revenit în România în 2009, vindecată de narcisism, și și-a întemeiat o familie de care este foarte mândră.

Șapte ani a dat Nadine România pe America! A plecat peste Ocean să-și trăiască visul american, dar pentru ea a fost mai degrabă un coșmar și o lecție de viață! A părăsit România în 2003, când în România numele ei era pe buzele tuturor, și a ajuns să muncească în Țara tuturor posibilităților ca dădacă, ospătăriță și nu numai. Cu banii obţinuţi din slujbe mărunte, Nadine şi-a plătit studiile de actorie.

La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky”

Cântăreața a vorbit la „Teo Show” despre ce au însemnat, de fapt, cei șapte ani petrecuți în America și cum a ajuns să se maturizeze și să scape de viicile care erau să-i ruineze viața.

„La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie.

La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America.

Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a povestit vedeta, la Kanal D.

Abia acum a terminat liceul, la 44 de ani

În 2009, Nadine a revenit în țară, unde și-a întemeiat familia la care nici nu a visat. Are un soț, Dragoș Apostolescu (cu care s-a căsătorit în 2011), și un băiat, Noah (10 ani), pe care-i adoră.

„M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai spus cântăreața.

Recent, solista și-a definitivat studiile. A făcut terminat liceul la 44 de ani și a dat BAC-ul luna trecută. Vedeta a luat nota 9,70 la Limba și Literatura română, nota 7 la Geografie şi 10 la Sociologie. ”Acum vreau să mă înscriu la facultate. Vreau să fac mai multe facultăți”, a mai spus Nadine.

Vezi și Cum îl crește Nadine pe băiatul ei, astfel încât să nu devină ”mitocan”

Citește și:

Ce a făcut Ristei la X Factor, fără să știe Naomi: „M-am aprins tare atunci”

Luminița Anghel, la un pas de moarte: ”M-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă…”