Acum, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre câteva dintre fostele ei asistente, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană și Laurette.

În 2009, Andreea Tonciu era asistentă la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, pe care a reușit să o enerveze atât de tare încât aceasta a concediat-o chiar în direct.

Nici la adresa Sânzianei Buruiană lucrurile nu au fost prea roz. Acum, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre umilințele aduse la adresa celor două vedete.

Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după un an petrecut în Ungaria. De ce a luat această decizie: „Nu am ce să fac”

Adriana Bahmuțeanu, despre umilințele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană

Invitată, zilele trecute, în emisiunea lui Denise Rifai, Adriana Bahmuțanu a spus că nu le-a umilit pe cele două asistente pentru rating, ci pentru faptul că au meritat-o.

Cu toate astea, vedeta este de părere că acel lucru le-a maturizat pe cele două și chiar se consideră un mentor pentru ele.

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat, nu a fost o chestie programată. Dar, într-o emisiune, când ai un desfășurător și fiecare actor de pe scena emisiunii trebuie să își facă treaba și nu o face, atunci, suportă consecințele.

Consecința a fost că Andreea Tonciu, când nu și-a făcut treaba a nu știu câta oră, a fost dată afară, în direct. Cred că a fost o premieră în televiziune, în România, faptul că o asistentă TV a fost dată afară în direct.

Lucrul ăsta, în schimb, i-a folosit. A maturizat-o și uite că a ajuns bine acum! Este căsătorită, are o familie frumoasă! Și Sânziana la fel!

În culise se întâmpla să le învăț una și alta, mai puțin la televizor, dar făceau și bucăți nasoale. Apăreau pe prima pagină cu tot felul de… cădeau în multe din capcanele presei, ca să spun așa.

Dacă tu lucrezi într-o emisiune și seara te duci și poate te prind paparazzii într-o postură nepotrivită, a doua zi e clar că ți-o iei de la echipa de producție și de la șefi. Asta se întâmpla”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

„Am fost un fel de mentor pentru ele!”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ține în continuare legătura cu cele două și se bucură că au ajuns acolo unde și-au dorit.

„Am păstrat, în schimb, legătura cu aceste fete. Am și alte eleve, de la alte televiziuni. Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână, că asta este cel mai important. Să fie pe picioarele lor, să învețe o meserie, să facă ceva, să își facă un business, să se căsătorească și să țină de casă și uite că țin de casă!

E adevărat, Laurette a fost mai nefericită, dar sunt martora ei, acum, la un proces. Îmi pare rău că i s-a întâmplat asta, dar mă bucur, în schimb, pentru celelalte care au reușit să își facă o imagine frumoasă în ultima vreme, o familie frumoasă, să își pună pe picioare o mică afacere și așa mai departe.

S-au descurcat în viață și am fost un fel de mentor pentru ele, chiar dacă le-am mai tras de urechi și ele îmi mulțumesc acum”, a concluzionat Bahmuţeanu la Kanal D.

Vezi și L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante din timpul căsătoriei cu Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul!”

Citește și:

Ștefan Bănică Jr., imagine rară cu fiul său! Radu a împlinit 21 de ani! Mesajul transmis tatăl său

Ștefan Iordache ar fi împlinit 82 de ani. Sanda Ladoși, dezvăluire emoționantă despre marele actor: „Regretul său și al meu a fost că…”