Invitat în emisiunea Xtra Night Show, cântărețul a povestit despre relația lor, dar și despre nuntă, care se pare, nu mai este în acest moment o prioritate.

Lui Alin Oprea i-a venit rândul la fericire. A traversat o perioadă grea în viața lui, a suferit din dragoste, dar acum este mai bine ca niciodată.

De ce crede că Medana e îngerul său păzitor

Despre Medana spune că este ”îngerul meu păzitor”, iar recent a explicat și de ce. Artistul a povestit că iubita lui a apărut în cele mai grele momente din viața lui. Aceasta l-a sprijinit necondiționat, oricând, i-a fost alături, așa explicându-se de ce o numește așa.

‘’Cred că Dumnezeu a făcut să apară în viața mea exact în momentele cele mai grele, pentru că din păcate pentru mine, toată viața am fost un om sensibil care s-a implicat cu tot ce a putut 100% și atunci când viața îți joacă anumite feste suferi, însă orice suferință are un final.

A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor în acele momente și în continuare’’, a declarat Alin Oprea.

Medana-si-AlinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Nunta… când va fi timpul

De asemenea, el a mai spus că s-au axat pe formarea unei relații puternicii, ce cuprinde respect, iubire, fidelitate. Cei doi nu au pus prea mult preț pe nuntă, dar nu o exclud din plan, fiind destul de aproape și ea.

‘’Noi am făcut tot posibilul ca această relație să fie cât se poate de puternică. Am fost tot timpul atenți, am comunicat foarte mult când orice moment mai sensibil a apărut, astfel încât respectul, iubirea, fidelitatea și toate principiile de bază ale relației să rămână intacte și am fost mai puțini atenți la lucrurile astea tradiționale, nuntă, logodnă.

Eu cred că logodna este o declarație de dragoste pe care ți-o poți face fără să dai un inel, fără să o ceri de nevastă. Pur și simplu, felul în care te comporți cu cineva spune totul.

Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație. Nu mai durează mult, dar nu ar fi putut fi un moment secret’’, a mai spus el.

Vezi și Alin Oprea face terapie în zăpadă, fără haine pe el: ”Mă ajută să-mi echilibrez eficient corpul”

Citește și:

Imagine adorabilă cu fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer. Micuța e ca o prințesă roz

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui vor participa la America Express! Numai surprize printre concurenții confirmați!