Nu este un secret pentru nimeni faptul că Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost implicați într-o poveste de iubire clandestină, timp de 16 ani de zile, pe vremea când fostul selecționer al naționalei de fotbal a României era căsătorit.

Deși, în prezent, Victor Pițurcă are o relație foarte bună cu fiul său, Edan, pe vremea când adolescentul era doar un copilaș, Vica Blochina susținea că fostul ei iubit nu ar fi dorit să-și asume paternitatea băiatului său.

Invitată, recent, în cadrul ” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>podcastului „Tare de tot”, fosta Faimoasă de la Survivor 2023 a dezvăluit că ar fi făcut multe sacrificii pentru ca Victor Pițurcă să-și recunoască fiul, inclusiv să renunțe la 85% din pensia alimentară.

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am propus ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro! Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro.

edan-si-vica-blochinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară”

Se pare că fosta dansatoare de la Melody ar fi renunțat la suma de 10.000 de euro, pe care o câștigase inițial în instanță, și ar fi acceptat ca fostul ei partener să-i plătească doar 1.500 de euro pe lună, pentru a-și crește fiul.

După ce am fost la INML și am semnat și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate. Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia.

I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro.”, a declarat Vica Blochina.

Vezi și Vica Blochina, despre iubirea cu Victor Pițurcă și fiul lor: „Dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel”

Citește și:

Andreea Bălan, fotografie înduioșătoare cu străbunica ei de 90 de ani! Bătrâna a povestit ce năzbâtii făcea cântăreața când era mică

Dinu Maxer confirmă despărțirea de noua iubită. Care a fost motivul. Primele declarații ale Adei, cea care nu a rezistat mult timp lângă el