Când părea că securea războiului a fost îngropată, iar Marius Elisei și Oana Roman își pot vedea, în sfârșit, fiecare de drumul lui, în pace și armonie, iată un nou scandal. Îndată ce s-a aflat că acesta are o nouă iubită, femeie pe care a cunoscut-o la numai o zi după ce s-a mutat din vila Oanei, aceasta îl acuză cu privire la faptul că nu se implică în creșterea fetiței lor.

Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește” Despărțirea lor e mult mai recentă đecât se știa

În acest sens, vedeta spune că Marius nu o vede pe Isa decât foarte rar și nici nu plătește pensia alimentară, care este oricum una extrem de mică.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui! Este mai mare cu 10 ani. Ce spune legat de o nouă căsătorie și cum a decurs întâlnirea Isei cu femeia

Au existat încercări de împăcare

Chiar despărțiți, în cel mai mare secret Oana și Marius și-au acordat șansă după șansă, încercând să reînnoade relația. Asta s-a întâmplat până la începutul lui septembrie, când amândoi s-au lăsat păgubași, devenind clar că nu poate fi vorba despre niciun fel de reconciliere. Pur și simplu gândesc prea diferit. Între timp și sentimentele au pălit din partea amândorura. Oana a spus-o clar, iar faptul că el deja are o relație spune, din nou, foarte multe.

„Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru în ceva ce se vede că nu are nicio șansă.”, a continuat Oana Roman.

oana roman, primele declaratii dupa ce marius elisei a anuntat ca are o iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Oana Roman i-a închis abonamentul la telefon fostului soț

Se pare astfel că Oana Roman nu-și mai dorește să aibă nicio legătură cu fostul soț, căruia i-a închis și abonamentul la telefon, pe care aceasta îl plătea. Bărbatul a fost cel care a dezvăluit acest lucru pe rețelele de socializare, acolo unde le-a spus celor cunoscuți faptul că este nevoit să își ia un număr de telefon nou.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon. Să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr prin niciun mod, telefonic, mesaj, WhatsApp, indiferent, pentru că nu îl mai dețin. Am avut, cum să vă zic… acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să îmi dea socoteală, nu trebuie să îmi spună sau să mă anunțe, nici nu mă interesează. Să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr.

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer vouă, celor care o să îmi dea mesaj. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a spus Marius Elisei, pe rețelele de socializare. 

Vezi și Oana Roman, 9 ani de la nuntă și de la botezul fiicei sale. Mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, adevărul neștiut despre cei 6 copii ai familiei Prodan-Reghecampf. L-a cunoscut Bebeto pe Liam, frățiorul lui vitreg? „Eu am cerut asta”

Iubita lui Keanu Reeves, declarații dulci și rare despre viața cu actorul. Alexandra Grant: „Este o mare inspirație pentru mine, e creativ și bun”