Cei doi sunt părinți a doi copii: Leo Encinas Cruz (10 ani) și Luna Encinas Cruz (8 ani). Aceștia sunt feriți de paparazzi și nu participă alături de părinții lor la evenimente mondene. În plus, părinții nu publică imagini cu ei pe rețelele de socializare și nici nu-i lasă să folosească telefonul mobil.

Elebra actriță a declarat recent pentru „CBS Sunday Morning” că: „Este ceva care nu are sens și afectează în special generațiile mai tinere. Îmi pare foarte rău pentru cei care sunt acum adolescenți”, a spus ea. „Este ca și cum lumea ar face un fel de experiment cu ei: hai să vedem ce se întâmplă dacă expunem un copil de 12 ani la atât de multă tehnologie”.

„Nu le voi permite copiilor mei să folosească rețele sociale până la vârsta de cel puțin 16 ani. Fac asta și pentru apărarea sănătății mintale, dar par să aparțin unei minorități”, a mai spus actrița.

Protagonista din „Parallel Mother” spune că personal accesează foarte rar rețelele sociale.

Penelope Cruz are aproape 6 milioane de urmăritori pe Instagram. Ea își folosește contul în scop profesional, pentru a-și anunța filmele, interviurile sau ședințele foto la care a participat. Același lucru se poate spune și despre soțul ei, actorul Javier Bardem, care are aproape 500.000 de urmăritori.

Vezi și Au trecut 11 ani de când s-au căsătorit! Cum i-au surprins paparazzii pe Penelope Cruz și Javier Bardem

Citește și:

Dana Rogoz, față în față cu o situație fără precedent, pe care nu știe cum să o gestioneze. E legat de fetița ei, Lia

Anamaria Prodan nu se mai oprește: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf! Mi-a furat tot din casă”