Cei trei frați au sosit, entuziasmați, la celebrul eveniment al cinematografiei spaniole, iar alături de ei s-a aflat și mama lor, deși aceasta nu a pozat pe covorul roșu și a stat departe de camerele de luat vederi, notează publicația spaniolă Hola!.

Frații Cruz au avut toate motivele să sărbătorească, cu stil, acea zi specială: este pentru prima dată când Eduardo Cruz (37 de ani) primește o nominaliare din partea Academiei Spaniole de Film, la Premiile Goya, și a recunoscut că este „destul de nervos, deși foarte fericit, pentru că i se pare o nebunie”. Solistul spaniol a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec original”, pentru compoziția omonimă a filmului cu cântăreața Rozalén.

„Suntem ca două boabe într-o păstaie. Suntem nedespărțiți. Este foarte interesant pentru mine ceea ce se întâmplă (…) Este un geniu ca muzician. Mă umple de fericire”, a declarat Penélope Cruz (48 de ani) despre fratele ei, despre care și-a amintit că a pus mâna pe o chitară când avea vârsta de patru ani. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Monica Cruz, sora lui Penelope Cruz. Fotografii: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Monica Cruz și Penelope Cruz seamănă ca două picături de apă

De pe covorul albastru al Premiilor Goya nu a lipsit nici cealaltă frumusețe a familiei, Mónica Cruz (45 de ani), sora lui Penélope și a lui Eduardo. Pentru această ocazie memorabilă, Mónica, la rândul ei actriță, a ales o rochie din catifea de culoare vinului, care i-a complimentat silueta superbă. Penélope a optat pentru o rochie spectaculoasă, neagră, asortându-se cu fratele ei, Eduardo, căruia i-a dedicat câteva cuvinte afectuoase, pe covorul albastru.

Lungmetrajul ”As Bestas”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, este marele învingător al galei de decernare a premiilor Goya. Pelicula ”As Bestas”, cu actorii francezi Marina Fois şi Denis Ménochet în distribuţie, a obţinut în total nouă trofee, inclusiv în categoriile ”cel mai bun film spaniol”, ”cel mai bun regizor” şi ”cel mai bun scenariu original”.

Monica Cruz este sora mai mică a lui Penelope, însă este la fel de frumoasă. De altfel, cele două surori seamănă ca două picături de apă. În ultimii ani, Monica Cruz a început să atragă din ce în ce mai mult atenţia creatorilor de modă, dar şi a editorilor revistelor de modă din Statele Unite. Mulţi dintre aceştia au fost surprinşi să afle că există o frumuseţe spaniolă care poate rivaliza cu Penelope Cruz. Născută pe 14 martie 1977, Monica Cruz este dansatoare, model şi actriţă.

Citește și: Au trecut 11 ani de când s-au căsătorit! Cum i-au surprins paparazzii pe Penelope Cruz și Javier Bardem

Citește și: Penelope Cruz, împotriva rețelelor de socializare. La ce vârstă le va permite copiilor să le folosească: ”Este ca și cum lumea ar face un fel de experiment cu ei”