Colin și Elizabeth Hanks sunt copiii actorului din prima căsătorie, cea cu actrița Samantha Lewes, în timp ce Chet și Truman s-au născut din actualul mariaj al actorului cu actrița Rita Wilson.

Colin HanksSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Colin Hanks

Colin Hanks, cel mai mare dintre copiii lui Tom Hanks, are 40 de ani și este cel despre care se poate spune că e bucățică ruptă din tatăl său. Colin este și el actor, el făcându-și debutul în comedii care s-au bucurat de mare succes, ca ”Get over it” sau ”Orange Conty”. Ulterior, a jucat în ”Dexter and Fargo”, iar în prezent apare în sitcomul ”Life in Pieces”. Poate fi văzut și în filmul horror ”It: Chapter Two”.

E căsătorit de șapte ani cu Samantha Bryant și împreună au doi copii, Olivia Jane Hanks și Charlotte Bryant Hanks.

Într-un interviu recent, întrebat fiind ce sfat i-a dat tatăl său la început de carieră, Colin a replicat: ”Să nu întârzii, să-mi memorez replicile și să fiu pregătit de muncă”.

Elizabeth Hanks

Al doilea copil al lui Tom Hanks cu prima soție e o fată, Samantha, ajunsă la vârsta de 35 de ani. Elizabeth e scriitor în Los Angeles și, folosind inițialele E.A. (pentru ca nimeni să nu facă asocierae dintre ea și Tom Hanks), a scris pentru mari ziare sau site-uri de știri, așa cum sunt Huffington Post, Vanity Fair, Time, Jezebel sau New York Times.

Chet Hanks

Primul copil al lui Tom Hanks cu actuala soție, Rita, e cumva oaia neagră a familiei. O prezență controversată, Chet a devenit cunoscut cu numele de scenă Chet Haze, în vremea în care făcea pe rapperul, iar versurile sale erau ușor rasiste. În vârstă de 27 de ani, el s-a luptat și cu dependența de cocaină. A stat o vreme la reabilitare și a reușit să treacă peste acest episod, mai ales grație faptului că a devenit tată, fapt pe care l-a anunțat în 2016 pe Instagram.

În prezent, Chet este și el actor, apărând în Curb Your Enthusiasm, ”Shameless” sau ”Empire”, dar și în ”Project X” ori ”Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

Truman Hanks

Ultimul născut al cuplului e Truman Hanks, de 22 de ani. Despre acestea se știu mai puține lucruri, el fiind în prezent încă student la Universitatea Stanford. Și el este implicat în lumea filmului, dar deocamdată din culise, el fiind asistent de producție în mai multe filme de-ale lui J.J. Abrams.

Când a împlinit 21 de ani, părinții săi i-au făcut un cadou inedit – l-au dus la Disneyland!

Vezi și Una dintre fiicele lui David Hasselhoff e model de lenjerie intimă. Însă nu arată deloc cum te-ai aștepta | GALERIE FOTO

Citește și: