Artisutl a publicat recent pe pagina lui de Facebook o imagine cu fratele lui. Acesta se numește Filip Maria. A absolvit Universitatea tehnica de Inginerie Civilă din București și, în prezent, se ocupă de o afacere de mare succes. Mai exact, este vorba de compania fratelui său, HaHaHA production, în care amândoi au investit mult timp și multă muncă.

Citește și: Acest bărbat și-a sacrificat viața pentru mama lui. Gestul impresionant pe care îl face de 20 de ani ca să o facă fericită pe femeia care i-a dat viață

Iată cum arată fratele lui și ce face

Smiley si FIlipSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Filip era mai mult pasionat de aviație, însă de câțiva ani a decis să devină mâna dreaptă a lui Smiley, iar după cum a declarat chiar artistul într-un interviu,  a reușit să se dezvolte cel mai mult după ce i s-a alăturat fratele lui.

Între ei este o diferență de șapte ani, însă Andrei Maria și Filip seamănă foarte bine, fapt pentru care mezinul familiei este de multe ori confundat pe stradă cu fratele lui mult mai celebru.

Smiley este foarte atașat de familia lui, spunând că nu ar putea trăi fără ea. „Familia este locul în care îmi găsesc mereu liniștea, puterea, locul în care sunt iubit necondiționat. Am crescut într-o familie foarte unită, care mi-a fost cel mai mare sprijin și care îmi va fi mereu cel mai puternic exemplu”, ne-a declarat artistul într-un interviu.

Citește și: