Cei doi sunt rodul iubirii dintre Camilla Parker Bowles cu fostul ofițer britanic Andrew Parker Bowles, care au fost căsătoriți din 1973 până în 1995. Tom și Laura au încercat însă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ei se întâlnesc periodic cu William și Harry la evenimentele ce au loc în familia regală. Ultima dată s-au văzut chiar la petrecerea organizată de prințul Charles la casa lor din Gloucestershire, unde au sărbătorit aniversarea de 70 de ani a Camillei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Interviu EXCLUSIV Ştefan Bănică: „Încerc să trăiesc în prezent“

Fiica Laurei a fost domnișoară de onoare la nunta prințului William cu Kate

Laura(39 de ani) este un curator de artă de succes și s-a căsătorit în 2006 cu Harry Lopes, expert contabil, cu care are trei copii. O fetiță superbă, în vârstă de nouă ani, Eliza, care a fost și domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate Middleton, ceea ce demonstrează că Laura și William au o relație destul de apropiată. Ea mai are  și doi băieți gemeni, Gus și Louis, în vârstă de 8 ani.

Tom, băiatul mai mare al Camillei, are 42 de ani și este critic culinar și scriitor. El este căsătorit din 2005 cu un editor de fashion, Sara Parker Bowles, și au împreună doi copii, o fetiță de 9 ani, Lola, și un băiețe de 7 ani, Freddy.

 

Citește și: