Zoe Kravitz, o prezență cumva exotică, excentrică, are deja 29 de ani și se bucură de tot mai mult succes.

O prezență cameleonică, când extrem de delicată și feminină, cu pletele în vânt, când băiețoasă și cu părul scurt, Zoe are atât origini africane, cât și evreiești. Ambii săi părinți provin din astfel de familii. Bunica pe linie maternă și bunicul pe linie paternă sunt de culoare, iar ceilalí doi bunici sunt evrei.

Cum părinții ei au divorțat când avea numai cinci ani, a locuit o perioadă cu mama sa, după care, de la 11 ani, a plecat să trăiască lângă tatăl ei, în Miami. Multă vreme, până la 24 de ani, s-a luptat cu tulburările alimentare, suferind de bulimie și anorexie.

A prins gustul vieții în lumina reflectoarelor, așa că s-a apucat să studieze actoria. A lăsat însă facultatea după doar un an. Chiar și fără studii, a obținut destule roluri.

A jucat în ”No Reservations” (2007), în ”The Brave One”, din același an, dar și în filmul cu mare succes de box office ”X-Men: First Class”.

A putut fi văzută și în serialul ”Californication”, dar și în filmul ”After Earth”, din 2013, cu Will Smith și Jaden Smith. Au urmat ”Mad Max: Fury Road”, nominalizat și la Oscar, iar în prezent poate fi admirată în ”Big Little Lies”, de pe HBO.

A moștenit talentul de a cânta

Muzica îi ocupă mare parte din timp, ea făcând parte, de-a lungul vremii, din mai multe trupe. Și în prezent este solista trupei Lolawolf, fondată în 2013. În 2014, a cântat cu trupa în deschiderea mai multor artiști faimoși, cum sunt Lily Allen sau Miley Cyrus.

Chiar dacă mulți îi admiră stilul, Zoe susține că pentru ea muzica e doar un hobby.

Zoe KravitzSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

În materie de amor, de la sfârșitul lui 2016 Zoe formează un cuplu cu actorul Karl Glusman. Anterior, a avut o relație cu artistul Twin Shadow.

Vezi și Una dintre fiicele lui David Hasselhoff e model de lenjerie intimă. Însă nu arată deloc cum te-ai aștepta | GALERIE FOTO

Citește și: