Karina, sora lui Nicolae, s-a născut pe 4 ianuarie 1989, fiind al doilea copil al Principesei Elena cu Robin Medforth-Mills, profesor  la Universitatea Durham și fost oficial la ONU. Medforth Mills a murit în 2002, iar Principesa Elena s-a recăsătorit.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills nu prea vine în România, și-a vizitat țara doar de câteva ori, în mod special, în perioada în care fratele ei mai mare se afla în țară. Karina nu știe  limba română și locuiește cu mama ei, în Anglia și nașa ei de botez este regretata scriitoare britanica Catherine Cookson, care a murit când Elisabeta avea 9 ani.

Principesa Elena este a doua pe listă în ceea ce privește succesiunea la tron, dar mai ales la șefia Casei Regale, după Principesa Margareta. Pe locul trei, după ce fostul principe Nicolae a fost exclus, se află Elisabeta- Karina (28 de ani), sora fostului Principe Nicolae, o tânără despre care s-a vorbit extrem de puțin.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România şi a avut şi câteva apariţii publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când şi-a petrecut sărbătoarea Naşterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârşin.

Citește și: