Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (53 de ani) e tatăl a patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima soție, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul fotbalist a trăit din 1994, până în 2007, are alţi doi copii, Toto (24 de ani) şi Mayra Daria (17 ani).

Pe Letiția Dumitrescu (50 de ani) am admirat-o în 2017 la premiera peliculei „Un pas în urma serafimilor”, în care joacă fiul ei, Toto, și am înțeles de ce e poreclită Monica Bellucci de România. Asemănarea cu actrița italiană este evidentă. Femeia cu care Ilie Dumitrescu a fost însurat timp de 14 ani are și ea atuurile celebrei actrițe: frumusețe, voluptate, senzualitate și… picioare interminabile, doar a fost manechin pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu etc.

Uite cât e de frumoasă unica fiică a lui Ilie Dumitrescu!

Însă așchia nu sare departe de trunchi, iar fiica ei, Mayra este copia mamei. Pe contul de Instagram, tânăra adolescentă are poze naturale, frumoase, fără filtre și alte exagerări. Cu părul lung, ochii migdalați și zâmbetul de reclamă, Mayra, prințesa lui Ilie Dumitrescu, ar putea face ușor carieră în modelling sau, cine știe, poate va urma calea fratelui ei, Toto, și anume actoria. Mayra a jucat alături de Toto în roluri secundare, în câteva pelicule.

Letiția Badea și fiul ei, TotoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Lavinia Pîrva a uimit cu un nou look. E mai frumoasă ca oricând: „Semeni cu Monica Bellucci”

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”! Fiul e campion național, iar fiica are toate șansele să devină fotomodel