Pe Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, l-am putut urmări în emisiunea „Te cunosc undeva” și apare tot timpul la TV, dar puțini știu cum arată sora lui, Mayra.

La doar 16 ani, Mayra nu doar că este talentată, dar este și foarte frumoasă. Aceasta va avea o apariție de excepție, la „Te cunosc undeva”, unde va urca pe scenă, alături de fratele ei, și vor cânta pentru prima dată împreună. Adolescenta a atras toate privirile cu frumusețea ei.

„Este o fată deosebită, o soră extraordinară şi un copil foarte talentat!”, şi-a descris Toto în culise sora.

IMG_4737SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„După ce am parcurs traseul acesta frumos, abia la sfârşit am realizat despre ce este vorba, de fapt, aici. Este o petrecere între prieteni, şi îmi pare rău uneori, uitându-mă înapoi, că mi-am luat puţin prea în serios rolurile. Puteam să mă distrez mai mult, să mă simt mai bine şi cred că aş fi fost mai câştigat. Dar în acelaşi timp mi-am descoperit o voce pe care nu credeam că o am, care mă va ajuta să mă exprim mai bine, pe scenă, de acum încolo şi cine ştie, poate şi muzical. În orice caz, eu am avut extraordinar de mult de câştigat din participarea mea aici, am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi întotdeauna mă voi uita inapoi cu o recunoştinţă enormă asupra acestui proiect. Păcat că se termină, dar bine că a început!”, a declarat Toto Dumitrescu.

Ce-i drept, Mayra și Toto au cu cine semăna, având în vedere că mama lor a fost una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind comparată cu Monica Bellucci. La 48 de ani, Letiția Badea este de o frumusețe răpitoare, și a rămas la fel de cuceritoare ca în tinerețe, pe vremea când era model.

Letiția a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist vreme de 14 ani, până în 2007, timp în care au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Toto și Mayra.

Citește și:

La 35 de ani, celebra cântăreață s-a logodit! S-a rupt lanțul ghinioanelor?

Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! “Banii se pot pierde foarte ușor!”