”Viitorul meu e mai scurt decât trecutul”, admite el. Dar dovadă că timpul nu a stat pe loc sunt copiii artistului. Daria și Raris (17 ani) sunt rezultatți din prima căsătorie a artistului, cea cu Lucia Bubulac.

Ambii sunt de o frumusețe răpitoare. În plus, au moștenit și talentul tatălui lor.

crisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cătălin Crișan a avut o viață personală tumultoasă. Artistul a divorțat de două ori, dar a rămas totuși un romantic incurabil, care încă mai crede în mirajul dragostei. Cântărețul are în prezent o relație foarte bună cei trei copii ai săi, cu care vorbește zilnic la telefon.

Dar nu a fost mereu așa. În 2009, după divorțul de Lucia Bubulac, prima soție, relația dintre cântăreț și cei doi copii ai lor, Raris și Daria, se răcise.

Artistul s-a îndrăgostit atunci de o altă femeie, tot de profesie medic, Ioana Alina Cupșa, cea care i-a dăruit cel de-al treilea copil un an mai târziu.

Raris și Daria, nu au privit cu ochi buni abandonul tatălui lor și s-au simțit trădați de faptul că acesta a mai făcut un copil. De-a lungul anilor, relația dintre ei s-a răcit, iar copiii nu au mai dorit să ia legătura cu tatăl lor. De în 2017, după ce s-a despărțit și de Ioana Cupșa, artistul a reluat legătura cu copiii săi din prima căsnicie, de care acum este foarte apropiat.

Vezi și Fiica lui Cătălin Crișan e superbă. A renunțat la medicină ca să calce pe urmele tatălui ei

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Neti Sandu: ”Mi-am propus să nu am superstiții”

Cum a reacționat fiica Andreei Marin după ce fratele său a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva”