Iar recent mezinul ei și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care, mândră, vedeta a postat un instantaneu cu Tate. Puștiul poartă ochelari de soare roz, căști și se află în studioul unde lucrează mama sa. Pe lângă cariera muzicală, Emma e și actriță, dar și prezentator radio/TV.

În dreptul fotografiei cu fiul ei, Emma scrie, mândră ca orice mamă: ”Frumosul nostru Tate, la mulți ani! Ești strălucitor în toate felurile, i-au învățat pe toți din jur atât de multe, să viseze îndrăzneț și să fie ca tine! Te iubim infinit și chiar mai mult de atât!”.

Cât despre celălalt copil al Emmei, Beau, de 10 ani, vedeta declara recent că e posibil ca acesta să aibă deja o prietenă la școală, dar că încă nu i-a spus nimic.

mezinul Emmei BuntonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pentru moment, vedeta susține că are o relație excelentă cu băieții ei, neavând secrete. În plus, se simte o răsfățată, dat fiind faptul că e singura prezență feminină din casă. Emma nu este căsătorită, dar are o relație de durată cu Jade Jones, din 1998, el fiind tatăl copiilor ei.

Deși sunt logodiți din 2011, Emma întotdeauna a susținut că nu are nevoie de o nuntă pentru ca relația ei să fie întreagă.

Referindu-se la maternitate, Emma declara nu cu mult timp în urmă că a iubit toate stadiile prin care a trecut cu copiii ei: ”Tot c eînseamnă mirosul unui copil, să ții în brațe nou-născutul. O, Doamne, nimic nu se compară cu asta! Și pielea lor e atât de delicată și de catifelată și de minunată… Sunt clipe foarte, foarte speciale!”.

Foto: Instagram

Vezi și Ce mari au crescut copiii lui Mariah Carey! GALERIE FOTO

Citește și: