Fanii au avut o surpriză majoră când au văzut colajul realizat de Sore, care le are, în oglindă, pe cântăreață și pe mama ei, la aceeași vârstă.

Toți fanii au fost de acord nu doar că frumusețea a venit pe linie maternă, ci și că artista a moștenit același fel de frumusețe de la mama sa. Cele două au aceeași privire, până și gesturile se aseamănă. Ai zice că e vorba despre una și aceeași persoană.

Iar Sore are, la rândul său, tot o fetiță, rod al dragostei cântăreței cu Mircea Julean, cu care trăiește o frumoasă poveste de amor. Anii vor decide dacă și ea va deveni copia mamei ei.

”Ea și-a dorit mult acest colaj, cu noi două la aceeași vârstă și, în timp ce-l făceam, mi-am readus aminte cât de cool e mama mea. Când eram eu mică, își cosea singură hainele, noaptea târziu, după ce își termina treburile, își dădea cu ruj de fiecare dată când ieșea din casă, indiferent dacă mergea doar până la magazin.

Conducea o mașină roz și făcea mixtape-uri la casetofonul dublu din sufragerie. Își aranja ținutele de duminica, pentru toată săptămâna, organiza cele mai mișto petreceri și reușea mereu să fie, literalmente, sufletul oricărui party, e o dansatoare de excepție”, a scris Sore în dreptul colajului postat pe Instagram.

Iar afirmațiile lui Sore sunt certificate de cei care o cunosc pe mama artistei, Timona: ”Asa este! Cand aparea mama ta, toti din cartier ramaneam muti!!!!”, i-a transmis cineva cântăreței.

”Sunt sigură că primul artist pe care l-am conștientizat ai fost tu, mami, sunt convinsă că energia, curajul și uneori zăpăceala de la tine le-am luat.

Iar în prezent, ești o bunică tare simpatică, te joci cel mai frumos cu Erin și îmi place că mereu mă întrebi ce se mai poartă, cum să ne mai machiem sau ce filme să mai comentăm.

Îți mulțumesc că m-ai învățat, fără să îți dai seama, poate, cum să fiu și eu mamă, la rândul meu”, a mai adăugat artista, emoționându-și admiratorii cu mesajul ei de suflet pentru cea care a adus-o pe lume.

Vezi și Sore s-a pozat dezbrăcată în zăpadă. Smiley nu s-a putut abține. Ce i-a scris artistul

Citește și:

Era super dulce și sexy când cânta în Spice Girls! Cum arată cântăreața acum, la 48 de ani. E de nerecunoscut!

Meghan Markle nu regretă niciun cuvânt din interviul pentru Oprah: „Ar trebui să fie ușurată că nu a dat nume și nu a intrat în detalii”