Kelly LeVeque, nutriționist al multor staruri de la Hollywood, printre care și actrița Jessica Alba, a mărturisit că e sunată adesea de Jennifer, care, din cauză că are filmări noaptea, de multe ori e la un pas să-și strice dieta, cedând tentațiilor.

 

În plus, pentru că actriței îi place să se răsfețe seara cu vin, e nevoită să-i amintească adesea că acesta nu are ce căuta în dieta ei, din cauza nenumăratelor calorii.

 

Prin urmare, iată că și vedetele se lovesc de aceleași probleme ca toată lumea. În plus, deși arată foarte bine la cei 46 de ani ai săi, Jennifer, mamă a trei copii (pe care îi are din mariajul întrerupt cu Ben Affleck), muncește mult pentru a se menține în formă. Frecventează regulat sala și își crește singură legumele, în curte. Crește și găini, dar nu pentru carnea lor, doar pentru ouă, ele fiind considerate companioni, animale de companie.

 

În plan amoros, Jennifer e deocamdată singură, dar inclusiv fostul soț încearcă să-i găsească un iubit. Acesta i-ar fi făcut deja cunoștință cu un bărbat care merge la aceeași biserică cu el, o persoană care e străină de lumea filmului.

Foto: Hepta

Vezi și Jennifer Garner e în doliu. Și-a luat ”adio” de la animalul său de suflet, o găină. A îngropat-o, i-a făcut și mormânt | VIDEO

Citește și: