Dorind să marcheze momentul, actrița a scris pe Instagram ”La mulți ani, la cei 102 ani, celui mai frumos bărbat. Te iubim, Kirk!”.

 

Catherine Zeta Jones a creat și un filmuleț în care apar mai multe fotografii de familie în care poate fi văzut sărbătoritul, dar și capturi din filme în care acesta a jucat, de-a lungul longevivei sale cariere.

 

View this post on Instagram

 

Happy 102nd birthday to the most beautiful man. We love you Kirk.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

În poze pot fi văzuți inclusiv cei doi copii ai săi, Carys, de 15 ani, și Dylan, de 18 ani. Catherine și Michael au decis încă de la început să-și țină copiii departe de Hollywood, ba chiar și de Manhattan, pentru a avea o viață normală. S-au temut ca strălucirea Hollywood-ului să nu le fure ochii, așa cum adesea se întâmplă cu odraslele vedetelor.

”Adolescenții de aici, din Manhattan, se maturizează prea repede, cred”, declara ea recent.

Referindu-se la cei doi copii ai săi, Catherine spunea că e foarte mulțumită de ei și de felul în care i-a crescut, dar admitea că e nevoie și de noroc, iar în cazul lor a existat și așa ceva.

”Lucrurile nu sunt roz în fiecare zi”

Vorbind despre căsnicia ei cu Michael, actrița recunoștea recent că lucrurile nu sunt întotdeauna roz.”Întâi de toate, sunt foarte fericită că am reușit să fim împreună 20 de ani. A fost minunat. Dar lucrurile nu sunt roz zi de zi. Chiar nu sunt”, mai spunea vedeta din ”Masca lui Zorro”. Ea și Michael au trecut printr-o cumpănă majoră, fiind la doar un pas de divorț. Au reușit însă să-și rezolve problemele și iată-i din nou împreună. A contat însă și faptul că Michael a fost diagnosticat cu cancer. Catherine i-a rămas alături în lupta cu crunta boală, pe care actorul a biruit-o în cele din urmă.

Vezi și De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Citește și: