Carmen Harra a lansat, împreună cu fiica ei, cartea „Comitted”, așa că au revenit în atenția presei de peste Ocean, unde au oferit tot felul de interviuri. Alexandra lucrează cot la cot cu mama ei, celebra clarvăzătoare, terapeut și consilier Carmen Harra, și se pare că are un viitor strălucit în acest domeniu. Iată cum se descrie în CV-ul pe care l-au preluat jurnaliștii din străinătate.

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere. Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate. Este coautoarea cărții The Karma Queens’ Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean.

alexandra-harra-fiica-carmen-harra-instagram-31SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 33

Alexandra Harra, comparată cu celebra Kim Kardashian

Alexandra Harra, comparată cu celebra Kim Kardashian, datorită formelor voluptuoase, se afișează pe Instagram în ipostaze care stârnesc invidie și admirație. Mașini scumpe, vacanțe exotice, restaurante exclusiviste. Toate acestea fac parte din rutina româncei, care chiar și în aceste momente se află în vacanță, pe o plajă cu apă turcoaz.

În ciuda imaginii de fată răsfățată, care mănâncă lux pe pâine, Alexandra se descrie care fiind o romantică incurabilă, care crede în dragostea adevărată și în suflete pereche. Este căsătorită din decembrie 2016, însă nu a dorit niciodată să îl prezinte public pe soțul ei. Întrebată ce carte i-a marcat existența, Alexandra a recunsocut că anumiți poeți i s-au lipit de suflet. „Nu pot numi o carte anume, dar am o dragoste specială pentru poezia romantică: orice poezie scrisă de Byron, Keats sau Shelley mă impresionează profund. Operele lor îmi amintesc de natura divină a sufletului meu și, de asemenea, de întoarcerea la natură. Poezia romantică are ceva atât de eliberator, încât am memorat mai multe poeme, inclusiv «Odă unei privighetori» (poezie de John Keats)”, a declarat Alexandra în interviul pentru omtimes.com.

În 2014, când avea 27 de ani, Alexandra Harra îi fascina pe jurnaliștii de la Daily Mail cu apariția ei plină de senzualitate. Le-a oferit declarația perfectă și așa a ieșit un articol care a propulsat-o pe Alexandra și mai mult, în showbiz. „Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101”, a declarat Alexandra, pentru Daily Mail.

Citește și: Carmen Harra pune punctul pe ”i”: Despre diferențele dintre români și americani, printre care trăiește de ani buni

Citește și: Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: ”Ei nu sunt suflete pereche”. Semnul care i-a dat de gândit clarvăzătoarei