Unii spun că e un adevărat trendsetter, că dă tonul unor stiluri nemaivăzute, greu de închipuit. Însă realitatea stă în ochii privitorului. Iar publicul e de de multe feluri.

Dacă unii gustă stilul neobișnuit al vedetei, sunt destui cei care nu au nimic bun de zis legat de acesta. Iar cel mai mult intrigă coafura afișată în ultima vreme de cântăreața în vârstă de 31 de ani. E în stil afro – vedeta respectându-și astfel originile -, însă părul e blond, aproape alb.

”Te-ai drogat?”, o întreabă sugestiv un fan pe o rețea de socializare, comentând astfel la o fotografie în care Solange apare cu părul blond și creț.

Solange Knowles este nu doar cântăreață și compozitor, ci și model, actriță și om de afaceri. Are o afacere cu pantofi, iar prețurile sunt unele dintre cele mai mari din lume.

Solange KnowlesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Puțini știu că Solange este cea care a scris multe dintre melodiile cântate de sora sa și chiar pe unele interpretate, cu ani în urmă, de trupa Destiny’s Child, din care Beyonce a făcut parte.

În plan personal, Solange a avut o viață destul de zbuciumată. Născută în Texas, s-a căsătorit la numai 17 ani și tot la această vârstă a și născut. Nu a rămas cu primul soț, cu doi ani mai mare decât ea. În 2014, s-a recăsătorit cu directorul artistic Alan Ferguson.

Solange a ajuns în atenția publicului în 2014, când, la un eveniment public, l-a agresat într-un lift pe soțul surorii sale, Jay Z. Înregistrarea cu momentele în care îl lovește pe rapper a ajuns virală. Nici acum nu se știe care a fost motivul acelei confruntări, deși mulți bănuiesc că tema discuției aprinse a fost infidelitatea lui Jay Z.

Foto: Instagram

Vezi și Pe Smiley îl știe toată lumea, însă puțini știu cum arată fratele lui. Ce bine seamănă

Citește și: