Deși pe Mirela o putem vedea destul de des la televizor, în serialul „Las Fierbinți”, unde o joacă pe haioasa Aspirină, în realitate,  Mirela se află la polul opus de personajul ei. Este o femeie extrem de deșteaptă, frumoasă și de talentată, face roluri de excepție pe scena de teatru și este o familistă convinsă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Îndrăgita actriță, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu dramaturgul, scriitorul și actorul Mimi Brănescu, 45 de ani, și au împreună o fată pe nume Ana, în vârstă de 8 ani. „Am un soț minunat, Mimi Brănescu,  și o fetiță incredibilă, Ana Brănescu, pe care o ador”, a declarat Mirela, în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM.

Povestea de dragoste dintre Mirela și Mimi este un foarte frumoasă. Cei doi au fost iubiți în facultate, însă au ales să meargă pe drumuri diferite în viață…dar pentru o perioadă scurtă. Și asta, pentru că după 8 ani s-au reîntâlnit și de atunci au rămas împreună și și-au întemeiat o familie foarte frumoasă.  Ei nu fac o echipă perfectă doar acasă, ci și la serviciu, întrucât sunt colegi de muncă, Mimi fiind scenaristul serialul „Las Fierbinți”.

Soțul ei îi este coleg de muncă

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem. Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine. Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie. Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva. De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!” – a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.

 

Mirela Oprișor a avut o copilărie de poveste în Brașov

Mirela Oprișor s-a născut la Brașov, mama ei a fost bucătăreasă, iar tatăl ei era lăcătuș, dar pe ea a atras-o de mică muzica și actoria și astfel și-a îndeplinit visul de a deveni actriță.

„Eram un copil activ, făceam năzbâtii, dar probabil că asta s-a dezvoltat din cauza unui complex.  N-am fost un copil foarte frumos. Nu m-am considerat niciodată frumoasă și cred că eram un copil ciudat. Arătam ca un șoarece și aveam ochelari și râdea lumea de mine. Cred că așa m-am izolat în ale mele din cauza acestui complex, pe care eu nu-l aveam, dar pe care  îl aveau alții și îl manifestau față de mine. Eu nu aveam niciun complex că sunt mioapă și eram destul de mioapă la vremea aia”, a mai povestit Mirela  într-un interrviu cu Andreea Esca.

„Copilăria mea a fost de poveste. N-am fost nici bogată, nici deșteaptă. (…) Într-adevăr, de mică am fost un copil pozitiv. Ai mei sunt genul de oameni optimiști, și atunci îmi alegeam să văd partea frumoasă a lucrurilor. Și am rămas așa.  La joacă, eu cântam, deși n-am pic de voce,  sau interpretam, ne urcam în pom și ne imaginam că acolo este o scenă. Era foarte frumos. În orice caz interpretam ceva întotdeauna. Mi-a plăcut întotdeauna scena. Pentru mine a fost un eveniment când am văzut și am constientizat teatrul TV. Eram destul de mică și intram în casă de la joacă, lunea la ora 20.00 să văd teatru”, a povestit Mirela, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

Citește și: